Skip to content

Akumulatori

Bilo da se radi o start-stop baterijama s naprednom EFB ili AGM tehnologijom ili o starterskim akumulatorima s pouzdanom olovno-kiselinskom tehnologijom – nudimo vam kompletan portfelj baterija iz jednog izvora pod robnom markom Continental. Ukupno 19 baterija odgovara kvaliteti originalne opreme i svaka pokriva 75% europske populacije vozila u svom segmentu.

VP Vision AGM su akumulatori prije svega napravljeni za vozila sa start – stop tehnologijom.Ovaj tip akumulatora u sebi sadrži kiselinu koja nije u tekućem stanju već se nalazi u specifičnoj materiji nalik na vatu.

Akumulator Vp Maximus je premium brend i proizveden je u calcium/calcium tehnologiji, sa karakteristikama baterije bez održavanja. Namjenjen za vozila novije generacije, sa dodatnim potrošačima i opremom. Premium kvalitet izrade Vp Maximus akumulatora je osnova za siguran i pouzdan rad na vozilima ,kod kojih se zahtjeva dodatna snaga i kapacitet baterije.

U našoj bogatoj ponudi baterija, možemo vam ponuditi i asortiman baterija za motocikle.
U ponudi imamo konvencionalni tip akumulatora visokih performansi ali i zapečaćene baterije, tvornički aktivirane, bez održavanja.