Skip to content

Proizvodi

U ponudi imamo razne vrste autoguma,akumulatora,metlica brisača i motornih ulja za vaše vozilo.

Pri razvoju premium guma, uzimaju se u obzir svaki aspekt sigurnosti i učinkovitosti. Rezultat: vrhunske ocjene dodjeljuju se gumama Continental – širom svijeta. Continental proizvodi svjetsku klasu guma prema najvišim standardima kvalitete. To također stvarno i dokazuju: Višestruko nagrađivane gume Continental redovito testiraju međunarodni nezavisni časopisi.

Od 2007. godine Continentalovi proizvodi dobivaju najviše preporuke na gotovo 80%  svih testova. Nadalje, tvrtka Continental izabrana kao vrhunski brend guma od strane renomiranih automobilskih časopisa, kao što su AutoBild i AutoZeitung, a automobilski sport ju je nagradio za najbolji test u pedeset godina.

Continentalov brend BestDrive je dizajniran u Njemačkoj i proizveden u Europi. Continental ima više od 100 godina iskustva u proizvodnji guma.

Semperit je sinonim za snažnu vožnju već 111 godina. Na njegovu se kvalitetu uvijek možete osloniti – tijekom cijele godine, u svim regijama, u najtežim situacijama te u najnepovoljnijim uvjetima, s obzirom da naziv Semperit dolazi od latinskog izraza “semper it”, što znači “Uvijek funkcionira”. Kod Semperita je naglašena briga da to doista bude tako na taj način da se neprestano usklađuje s zahtjevima kupaca te se kontinuirano razvija, ne gubeći u tom procesu iz vida svoje korijene. Upravo to je ono zbog čega toliko vozača ima povjerenja u ovaj istaknuti brend. Semperit: Gume koje ljudi vole voziti. 

Jedan važan datum bilo je spajanje s grupom Continental 1985. godine, što je omogućilo spajanje ključnih kompetencija dvaju vodećih europskih proizvođača. Od tada, SEMPERIT uživa dobrobiti iskustva jednog od vodećih europskih proizvođača koji posjeduje visoku tehnološku ekspertizu. 

Barum je stari češki proizvođač guma koji je od 1998. godine u sastavu Continental Grupe. Pogoni Baruma su jedni od najmodernijih u svijetu i u njima Continental proizvodi najzahtjevnije gume današnjice.

General Tire je dio Continental grupacije i u svojim pogonima proizvodi visoko tehnološki napredne gume sa kvalitetnim dezenima i posebnom smjesom silike koja pridonosi izvrsnom ponašanju po suhom i mokrom terenu. Kao rezultat visoke tehnologije i kvalitete imamo kratak zaustavni put vozila te visoku izdržljivost General Tire guma.

Nordijski ekspert za držanje ceste na vašoj strani. Preko 110 godina iskustva sa fokusom na gume za najzahtjevnije terene. Gislaved gume promiču sljedeće temeljne vrijednosti: Savršeno držanje bez obzira na vremenske uvjete, sigurnost i udobnost u vožnji. Od 1994 dio Continental grupacije.

Tracmax je jedna od najpopularnijih Kineskih guma u zemljama zapadne Europe te doživljava strijelovit uspon i rast popularnosti. Sa svojih 6000 zaposlenih spada u srednje velika poduzeća za proizvodnju guma u Kini. Sve Tracmax gume imaju EU naljepnicu o kontroli kvalitete.